Японська корпорація Sony останній раз випускала ігрову приставку в грудні 2018 року, але такою виявилася PS Classic, тоді як модель PlayStation 4 стала доступна для покупки ще в кінці 2013 року. Компанія на всю готується показати публіці Sony PlayStation 5, яка повинна підкорити геймером нереальними можливостями. Однак, у компанії Microsoft на це свої плани.

Головний редактор видання Seasoned Gaming заявив про те, що ігрова приставка Sony PlayStation 5 виявиться набагато гірше, ніж новий Xbox Two від Microsoft, над створенням якого американська корпорація працює вже багато років. І це стосується як якості картинки, так і апаратної складової.

За рахунок відчутно більш високої продуктивності новий Xbox Two, хоча це лише його передбачувана назва, зможе залишатися актуальним на ринку відчутно довше, ніж його головний конкурент. Редактор впевнений що Xbox затьмарить PS 5, яку так любить розхвалювати Sony. Втім, залишилося тільки дочекатися виходу консолей, щоб порівняти. А це відбудеться не раніше 2020 року.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei вже готова випустити смартфон під власною ОС, яка стане в рази краще Android. Чи зможе творіння китайців затьмарити популярну операційну - покаже час.

Нагадаємо, що дизайн флагманського смартфона від Oppo K3 злили в мережу. Нагадаємо, що апарат покажуть вже 23 травня, так що чекати залишилося недовго. Інсайдери повідомляють, що смартфон отримає величезний дисплей, а також круту основну камеру, яка зможе здивувати якістю знімків.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанії-конкуренти Sony і Microsoft раптово повідомили про співпрацю. Судячи з усього, корпорації почали боятися конкуренції з боку Google, так що саме час почати співпрацю і протистояти пошуковому гігантові. Корпорації повідомили про співпрацю в плані розробки нових ігор і розвитку цілої ігрової індустрії.

Знай.uа писав, що компанія Huawei відмовиться від Android. Компанія Huawei повідомила, що готова відмовитися від Google, і випустити смартфони зі своєю ОС Kirin замість звичного андроїда. Варто нагадати, що розробкою нової операційки компанія займалася ще з 2012 року.