Офіційний дебют наступного флагманського смартфона Samsung - моделі Galaxy Note10 відбудеться вже в серпні. В мережі постійно з'являються нові витоку про флагмані, і минулого тижня злили дизайн смартфона. Свіжа порція вказує, що саме в десятої моделі серії Galaxy Note компанія Samsung відмовиться від роз'єму 3,5 мм для підключення навушників. Це означає, що компанія хоче відмовитися від звичайний навушників, у всякому разі на флагманських моделях.

Нагадаємо, що Samsung готує відразу декілька модифікацій Galaxy Note 10, причому всі будуть позбавлені фізичних кнопок. Замість традиційних механічних кнопок смартфони Galaxy Note10 отримають текстуровані ємнісні або сенсорні області, можливо, це буде щось на зразок того, як у поточній молодшої моделі Galaxy S10e зроблена кнопка живлення, поєднана зі сканером відбитків пальців. Втім, досі невідомо, чи стане таке нововведення цікавим кроком у бік майбутнього, чи це чергова некорисна функція.

Нагадаємо, що компанія Apple випустила новий плеєр iPod Touch 7. Відзначимо, що компанія оновила плеєр вперше за 4 роки. Що стосується поліпшень, компанія не змінювала дизайн плеєра, але поліпшила камеру і додала потужності. Тепер плеєр може порівнятися з iPhone 7 по характеристикам, тільки продаватися він буде помітно дешевше. Однак, такий плеєр потрібен для любителів активного відпочинку, або для колекціонерів.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi випустила нову прошивку MIUI 11, яка стане доступною на багатьох смартфонах і планшетах компанії. Що стосується поліпшень, нова ОС подарує користувачам темний режим, а також поліпшену продуктивність. Не виключено, що прошивка забезпечить мінімальне споживання енергії від акумулятора, що збільшить автономність гаджетів. Однак, прошивка стане доступною для користувачів у другому кварталі 2019 року.

Знай.uа писав, що компанія Sony готує до виходу новий смартфон, який отримає гнучкий екран. Схоже, компанія хоче увірватися на ринок складних смартфонів, як це зробили Samsung і Huawei. Однак, Samsung так і не змогла випустити працюючу версію смартфона, а Huawei поки не готова надавати свій девайс.