В модельному ряді MacBook Air 2018 виявлена серйозна проблема, через яку пристрою раптово виходять з ладу. Як повідомляє 9to5Mac, згідно з внутрішніми документами, персонал сервіс-центрів Apple отримав вказівку безкоштовно замінити материнську плату на бракованих пристроях. Схоже, компанія продавала браковані ноутбуки, але помітила це тільки зараз. Або ж кількість скарг було настільки багато, що Apple нічого не залишається, як визнати проблему, і безкоштовно замінити бракований товар на справний.

Купили MacBook Air Apple вже розсилає листи з серійними номерами, які опинилися в зоні ризику. Тим, у кого ноутбук мав необережність потрапити в браковану партію, Apple пообіцяла зробити безкоштовну діагностику і заміну плати.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Однак, Apple так і не заявила публічно про проблему. Враховуючи, що на деяких ноутбуках Apple акумулятори можуть вибухнути, це суттєво зіпсує репутацію яблучної корпорації.

Нагадаємо, що в мережу злили нові подробиці про прошивці від Xiaomi для смартфонів, вихід якої запланований на осінь цього року. Окрім новий деталей інтерфейсу, інсайдери опублікували фото з оболонкою, яка вже була в робочому стані на смартфоні. Серед іншого, користувачі відзначили, що зовнішній вигляд нагадує голий Android, який використовується на смартфонах Pixel від Google.

Як повідомляв Знай.uа культовий масл-кар Chevrolet Camaro відмовиться від бензинових двигунів. Вже до 2023 року автомобіль буде повністю електричним, що вплине на його зовнішній вигляд, а також на технічні характеристики.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo представила унікальний геймерський смартфон iQOO Neo. Крім потужного процесора і 6 Гб оперативної пам'яті, девайс отримав водяну систему охолодження, яка гарантує комфортне використання девайса під час геймінгу. Серед іншого, девайс отримав непогану камеру, а також об'ємний акумулятор на 4500 мАч.