Нещодавно Samsung випустила чергове оновлення прошивки, яке додало спеціальний нічний режим зйомки в додатку камери флагманських смартфонів Galaxy S9 і Note9. Втім, як і очікувалося, компанія Samsung рідко щось виходить з першого разу.

принаймні, у деяких користувачів, які незабаром після оновлення почали скаржитися на форумах начебто XDA-Developers, що після активації нічного режиму додаток камери не зберігає знімки і часто відчуває збої, що ведуть до примусового припинення роботи. Як повідомляється, камера просто видає попередження про збій в роботі і закривається. Схоже, компанія не так добре протестувала своє оновлення, перш ніж випустити нову версію ОС в маси.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Втім, поки Samsung не розібралася, що ж стало причиною цих проблем, але корпорація виправить цю помилку найближчим часом.

Нагадаємо, що докомпанія Google створила новий месенджер, який отримав унікальну функцію. Повідомляється, що новий додаток зможе працювати без підключення до інтернету. Таких функцій немає навіть у Viber і WhatsApp, які користуються популярністю протягом багатьох років.

Як повідомляв Знай.uа глава компанії Huawei назвав головна перевага OS Hongmeng над Android і iOS для смартфонів. В першу чергу, варто відзначити, що нова операційка працює помітно швидше, що позначиться на популярності. До того ж, нова ОС здатна працювати як на планшетах, так і на комп'ютерах і смартфонах. Інші системи не здатні працювати на абсолютно різних пристроях із-за застарілої начинки.

Також Знай.ua писав, що головний міф про Windows нарешті підтвердили. Повідомляється, що при управлінні курсором при завантаженню різних додатків система обробляє інформацію швидше, ніж у випадку, коли курсор залишається на одному місці. Втім, даний баг працював тільки на Windows XP, яка вже не користується популярністю.