Пару тижнів тому в мережі опублікували зображення нового флагманського смартфона Samsung Galaxy Note 10. Схоже, що модель отримає вигнутий дисплей і невеликий виріз під фронтальну камеру в форматі punch-hold по центру вгорі екрану. Однак, це не найцікавіше, що вдалося користувачам знайти в мережі.

Повідомляється, що в Twitter-акаунті індонезійського офісу Samsung опублікували офіційний тизер смартфона, в якому компанія натякнула на переваги в роботі з пристроєм. Ролик оперативно злили в інший сервіс від Google, так що тепер можна спокійно подивитися ролик, в якому розповідається про всі переваги нових смартфонів.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Судячи по короткому ролику, Galaxy Note 10 буде орієнтований на користувачів, які використовують смартфон для роботи, а не тільки для розваг і спілкування.

У тизері показали, як гаджет можна підключати до зовнішніх моніторів через функцію Samsung DeX, або працювати прямо на смартфоні з допомогою стилуса S Pen, який компанія презентувала в попередньому поколінні Galaxy Note 9. Втім, чи буде це дійсно зручно - покаже час. Далеко не скрізь є простий монітор, які зможе підключитися до смартфону, так і виглядає це як мінімум дивно.

Нагадаємо, що компанія Apple раптово воскресила одну з перших ігор. Повідомляється, що мова йде про віртуальному покері. І це одна з перших ігор, яку створила яблучна корпорація. Однак, у той час компанія вирішила все ж прибрати гру з магазину. Причина була банальною - Apple вважає, що гра не досить хороша для компанії, і над ним треба ще працювати. І в честь десятиліття компанія все ж повернула легендарний проект в магазин, і кожен бажаючий може його завантажити.

Як повідомляв Знай.uа Sony готує до виходу гнучкий смартфон, який здивує публіку. Що стосується його можливостей, він отримає складаний корпус, а також потужний процесор. До речі, камера отримає 10-кратний зум без втрати якості, що не може не радувати користувачів. Про ціни поки говорити рано.

Також Знай.uа писав, що в 2020 році компанія Apple представить відразу 4 нових iPhone. Один з них буде бюджетником, а от інші здивують користувачів своєю ціною. До речі, гаджети отримають підтримку 5G-мережі, що не може не радувати користувачів.