Apple тимчасово відключила в годинниках Apple Watch додаток, в якому була виявлена уразливість, яка дає можливість прослуховувати розмови на чужому устрої. Про це повідомив TechCrunch з посиланням на представників компанії. Схоже, Apple приділяє багато уваги своїм смартфонам і планшетам, а от про годинники забула. Втім, враховуючи, що годинники знаходиться завжди поруч з власником, наявність уразливості піддає клієнтів Apple особливої небезпеки.

Наголошується, що мова йде про програму Walkie-Talkie, за допомогою якого власники годинників можуть обмінюватися голосовими повідомленнями. В Apple принесли вибачення клієнтам за доставлені незручності і пообіцяла в найкоротші терміни усунути уразливість. Втім, користувачі розумних годинників налаштовані не надто позитивно, так як до сих пір невідомо, скільки часу ця вразливість існувала.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

В компанії з'ясували, що помилка могла дозволити комусь прослуховувати iPhone іншого клієнта без згоди, проте таких випадків встановлено не було.

Нагадаємо, що бета-тестери нової ОС від Huawei під назвою HongMeng зазначили головні відмінності від конкурентів. Наприклад, дизайн нехай все ж нагадує Android і iOS, але відрізняється від них швидкістю роботи. Зазначимо, що продуктивність в рази краще, правда функціонал поки обмежений, адже користувачі тестують тільки основні аспекти ОС. Коли нова прошивка з'явиться на смартфонах - невідомо. Швидше за все, смартфони з'являться вже після початку 2020 року.

Як повідомляв Знай.uа інсайдери назвали точну дату виходу iPhone 2019. Повідомляється, що нові смартфони покажуть вже в перших числах вересня 2019 року, а якщо бути точніше - 11 вересня. Що стосується дати початку продажів - перша партія стане доступною вже 25 вересня, так що саме час збирати гроші на новий iPhone.

Також Знай.uа писав, що в мережі покажуть Xiaomi Mi Mix 4, який просто знищить iPhone XS Max. Правда, ціна у 21 тисячу гривень трохи здивує користувачів, адже смартфони від Xiaomi рідко коли варті таких грошей. Втім, за цю суму гаджет отримає топовий на сьогоднішній день чіпсет Snapdragon 855, а також 6 пам'яті.