Вейп вбиває – тепер це офіційно. Центри США по контролю і профілактиці захворювань (CDC) оголосили про 193 випадках небезпечних захворювань легенів, пов'язаних з електронними сигаретами, у осіб від 17 до 38 років. Схоже, вчені мають достатній знанням, щоб заявити, що електронні сигарети не такі вже й нешкідливі, як це очікувалося. Втім, що ж виявилося більш небезпечним - сигарета або вейп, вчені не можуть відповісти.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Повідомляється, що дані про захворювання були зібрані в 22 штатах між 28 червня і 20 серпня цього року. Через деякий час пресі стало відомо про смерть одного з пацієнтів після госпіталізації (Іллінойс). На прес-конференції медики не повідомили, які саме пристрій і рідина для куріння використовував помер.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами директора центру отруєнь при медичному центрі Університету Піттсбурга Майкла Лінча, пошкодження легенів, з якими зіткнулися лікарі, відповідають пошкоджень від вдихання хімікатів.

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який чтоно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.