Магазин додатків Google Play на Android чекають серйозні зміни, які привнесуть дратівливу функцію. Звичайно ж, мова йде про автовключении відео на сайті. І якщо раніше така функція була відключена на прохання користувачів, то тепер компанія вирішила її повернути Android-юзерам.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

З початку вересня при відкритті сторінок додатків в Google Play, в яких є промоматеріали, відео буде програватися в автоматичному режимі. Тобто якщо користувач зайде на сторінку якоїсь гри, то сервіс першим запустить відеоролик, а потім вже покаже скріншоти. Google прокоментувала нововведення так: "щоб допомогти більшій кількості користувачів швидко знайти потрібний контент". Втім, якщо врахувати, що на пошуки відео користувачі можуть витратити і хвилину, ця затія здається не такою вже й цікавою.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Одним з побічних ефектів цього кроку є демонстрація реклами перед відео. Google не хоче, щоб трейлери до додатків та ігор містили рекламу, що, за їх словами, могло б ввести користувачів в оману.

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який чтоно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.