Комп'ютерні ігри, продовжують набирати популярність. Практично кожна людина на землі чув хоч раз про популярної гри Minecraft, яка стала культовою як серед новачків, так і серед хардкорних геймерів. На каналі “ДАВАЙ ПОРІВНЯЄМО” з'явилося відео, в якому розповідають, в чому різниця між Minecraft і його ідейним клоном - Roblox.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

“Привіт всім геймерам! Команда нашого каналу спробувала порівняти дві найпопулярніші ігри: ROBLOX і MINECRAFT . Ми розібралися як грати в ці ігри, відшукали у чому відмінності Роблокс і Майнкрафт, мінуси і плюси. Напишіть нам коментар, якщо ми щось упустили або ви з чимось не згодні! Нам дуже цікаво дізнатися вашу думку” - написано під описом відео.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який чтоно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.