Німецька компанія Porsche презентувала перший електромобіль в історії марки: потужний і дуже швидкий седан Taycan. Враховуючи ціну, іншим він бути просто не може.

Porsche Taycan побудований на новій фірмовій платформі PPE (Premium Platform Electric), заточеною спеціально під електричні силові установки. Компанія зазначила, що при швидкій зарядці за 22 хвилини заряд акумулятора зможе зарядитися від 0 до 80%.

Німці вирішили викласти всі козирі на стіл і презентували Taycan відразу в двох найбільш потужних версіях: Turbo і Turbo S. Під капотом у них буде від 700 до 800 кінських сил, і цього більш ніж достатньо щоб розігнатися до 260 км/год, а від 0 до 100 розігнатися всього за 3.2 секунди.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

У будь-якому випадку, компанія представила ексклюзивного конкурента автомобілів Tesla, які і без Porsche мають величезну кількість конкурентів.

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який чтоно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.