Компанія Samsung офіційно оголосила про старт продажів складного смартфона Galaxy Fold. Спочатку він з'явиться на ринку в Південній Кореї. Продажі стартують вже в п'ятницю, 6 вересня. Звичайно ж, на території України він буде продаватися трохи пізніше, якщо взагалі з'явиться на нашому ринку.

Повідомляється, що компанія усунула несправність дисплея в смартфоні Samsung Galaxy Fold. Гаджет оснащений двома екранами, які складаються великим дисплеєм всередину. Так екран гаджета не дряпається, а дві матриці обтяжують корпус. Будемо сподіватися, що екрани не будуть виходити з ладу всього за пару днів, як це було з попередньою версією.

Поки відомо про продажі пристрою на батьківщині компанії - в Південній Кореї. Пізніше смартфон має з'явитися на ринках Франції, Німеччини, Сінгапуру, Великобританії та США.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Повідомляється, що в Південній Кореї Galaxy Fold буде коштувати близько 2,4 млн вон (приблизно 50,5 тисяч грн за курсом на поточний момент).

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який точно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.