Компанія Apple провела 10 вересня щорічну презентацію, на якій показала не тільки нові iPhone, але і інші гаджети, і деякі з них сильно змінилися.

Apple показала три нові моделі iPhone під час презентації 10 вересня в театрі імені Стіва Джобса. Флагманські моделі отримали OLED-дисплеї на 5,8 дюймів і 6,5 дюймів, а 11 - Liquid Retina-дисплей на 6,1 дюймів. Варто відзначити, що практично всі прогнози інсайдерів підтвердилися.

iPhone 11. На задній панелі iPhone 11 - дві камери по 12 мегапікселів, включаючи надширококутним. Фронтальна камера також 12-мегапіксельна.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Девайс отримав новий чіпсет А13 Bionic - найшвидшим процесором на ринку, стверджують творці.

iPhone 11 буде доступний у фіолетовому, зеленому, жовтому, чорному, білому кольорах і кольорі PRODUCT(RED) з пам'яттю 64, 128 і 256 ГБ за ціною від 699 доларів.

iPhone 11 Pro і 11 Pro Max. Відразу варто відзначити наявність потрійний камери. Модель Pro Max володіє екраном діагоналлю 6,5 дюйма, Pro - 5,8-дюймовим дисплеєм.

В iPhone 11 Pro і 11 Pro Max також встановлений процесор A13 Bionic, який збільшив швидкість обробки даних, якщо порівнювати з минулорічним чіпсетом.

Вперше за довгий час замість зарядного пристрою на 5 Вт iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max будуть комплектуватися більш швидким адаптером живлення USB-C 18 Вт. Що стосується цін, за iPhone 11 Pro попросять від 999 доларів, а ось за iPhone 11 Pro Max аж 1099 доларів.

Apple Watch 5. Не можна не відзначити новий екран, який не буде вимикатися, а лише зменшувати яскравість. Втім, заряду вистачить на цілий день з повністю включеним екраном.

Новий iPad. Найголовніше - планшети отримали власну ОС iPadOS, яка мало чим відрізняється від iOS 13. Також планшет оснащений smart-коннектором для Apple Pencil і клавіатури. За нього попросять 329 доларів.

Apple TV. Компанія запустила платний сервіс, за який доведеться платити по 5 доларів кожен місяць. Натомість користувачі отримають оригінальний контент і серіали.

Apple Arcade. Новий ігровий сервіс від Apple, який теж вимагає підписки у 5 доларів. Натомість користувач отримає оригінальні ігри, які постійно оновлюються, і не потребують доступу до інтернету і не мають нав'язливої реклами.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.