Нещодавно китайський виробничий гігант Xiaomi випустив 34-дюймовий ігровий монітор і 23,8-дюймову монітор для роботи і перегляду відео. Тепер, згідно з інформацією з Китаю, Redmi також запустить аналогічні дисплеї - 23,8 дюйма і 27 дюймів. Згідно з повідомленнями, Xiaomi випустить фірмовий дисплей Redmi в сегментах нижнього і середнього рівня, так що ціни точно порадують користувачів.

Монітор Xiaomi, gizchina

Швидше за все, нові монітори покажуть вже 10 грудня, так як компанія готова представити купу крутих гаджетів до кінця 2019 року, щоб зміцнити свої лідируючі позиції на ринку смартфонів і побутової техніки.

Нагадаємо, що компанію Google звинуватили в крадіжці текстів для пісень. Схоже, назріває гучний скандал, так як компанія просто використовує без дозволу величезну бібліотеку текстів для пісень.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi повідомила, що флагманський Xiaomi Mi Mix 10 отримає топовий процесор від Qualcomm. Девайс отримає потужний процесор, а також передову начинку і величезний акумулятор.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Також Знай.uа писав, що компанія SpaceX відправить у космос готель для роботів. Компанія відправить роботів на МКС, які будуть займатися виявленні пошкодження зовнішнього корпусу космічної станції.