Раніше в цьому місяці Qualcomm випустила свій флагманський чіпсет Snapdragon 865 SoC для Android, але виробник чіпів також пролив світло на їх відносини з Apple і прийдешнім iPhone 5G. За словами PCMag, президент Qualcomm Кріштіану Амон стверджує, що “Пріоритет номер один у цих відносинах з Apple полягає в запуску їх телефон як можна швидше. Це пріоритет”.

Qualcomm Snapdragon 855 Plus
Qualcomm Snapdragon 855 Plus

Це рішення, очевидно, було прийнято для того, щоб смартфони вийшли на ринок вчасно, і перемир'я між двома компаніями настало після того, як Apple вже почала розробку свого наступного iPhone. Амон пояснив, що Apple і Qualcomm в даний час працюють над тим, щоб зробити якомога більше і якомога швидше. Подивимося, що з цього вийде.

Qualcomm
Qualcomm

Нагадаємо, що компанію Google звинуватили в крадіжці текстів для пісень. Схоже, назріває гучний скандал, так як компанія просто використовує без дозволу величезну бібліотеку текстів для пісень.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi повідомила, що флагманський Xiaomi Mi Mix 10 отримає топовий процесор від Qualcomm. Девайс отримає потужний процесор, а також передову начинку і величезний акумулятор.

Також Знай.uа писав, що компанія SpaceX відправить у космос готель для роботів. Компанія відправить роботів на МКС, які будуть займатися виявленні пошкодження зовнішнього корпусу космічної станції.