Витік з китайського сайту Weibo оголила живі зображення Galaxy Fold 2, розкладного телефону Samsung, який покажуть публіці разом з Galaxy S11 в лютому 2020 року.

Samsung Galaxy Fold 2, gizchina

Судячи з фото, Galaxy Fold 2 буде мати той же шарнірний механізм, що і Galaxy Fold. У той час як пристрій має дисплей Infinity-O, як Galaxy Note 10, ці рамки досить великі і роблять телефон досить застарілим. Можливо, компанія вирішить поміняти зовнішній вигляд смартфона, так як до лютого ще купа часу.

Samsung Galaxy Fold 2, AndroidPit
Samsung Galaxy Fold 2, AndroidPit

Також цікаво, що є тільки дві задні камери. У наші дні навіть дешеві бюджетні телефони Samsung мають потрійну налаштування камери. Втім, це може дозволити компанії знизити вартість смартфона, так що фінальна ціна може бути близько 1000 доларів.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google закликає користувачів видалити браузер Chrome. Компанія випустила невдале оновлення системи, яке видаляє дані користувачів.

Як повідомляв Знай.uа хакери знайшли нову уразливість в WhatsApp. Популярний додатки знову зламали хакери, які можуть вкрасти особисті дані мільйонів користувачів.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила крутий чайник за копійки. Він отримав стильний дизайн, а також непогані характеристики і обсяг.