В еру 5G, смуги частот будуть аспектом, на який варто звернути увагу. Згідно з нещодавньою інформацією Міністерства промисловості та інформаційних технологій Китаю, новий смартфон OnePlus з номером моделі IN2010 підтримує n1, n41, n78, n79 та інші смуги частот. Є ознаки того, що цей смартфон буде прийдешнім OnePlus 8 Pro.

ONEPLUS 8 PRO, gizchina

З того, що ми знаємо, OnePlus 8 Pro буде поставлятися з 6,7-дюймовим екраном Samsung E3 AMOLED з подвійним отвором. Він має дозвіл 3180 x 1440, частота оновлення екрану складає 120 Гц. Цей смартфон буде оснащений процесором Snapdragon 865. Що стосується камер, ми очікуємо 60-мегапіксельну основну камеру в потрійному об'єктиві. Інші датчики включають 16MP і 12MP.

ONEPLUS 8 PRO, gizchina

Відзначимо, що компанія випускає по одному смартфону за рік, так що цей смартфон має стати флагманським.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що Twitter заборонив публікацію гифок. Тепер користувачі залишилися без анімованих картинок, але в компанії представлять аналогічну функцію.

Як повідомляв Знай.uа у популярному додатку Google Photo з'явиться корисна функція. Тепер користувачі зможуть наближати і віддаляти відео при необхідності.

Також Знай.uа писав, що компанія Samsung розробляє бездротовий акумулятор, який зможе заряджати смартфони з підтримкою бездротової зарядки.