Компанія Xiaomi представила подушку MIJIA Natural Latex, в якій використовується тайський натуральний латекс і незвичайний дизайн захисту шиї. Подушка для шиї продається за ціною 199 юанів (28 доларів) і в даний час продається в Xiaomi Mall.

MIJIA Latex Neck Pillow, gizchina

порівняно з іншими подушковими матеріалами латекс володіє чудовими показниками пружності, що може забезпечити м'яку, але потужну підтримку вашій голові і допомогти при декомпресії сну. Подушка для шиї MIJIA Natural Latex використовує конструкцію опори шиї висотою 10-12 см, середньою і низькою дугою. У той же час частки латексу розділені згідно з різними потребами постави під час сну. Незалежно від того, як змінюється стан людини, подушка буде приймати правильну форму.

порівняно з частинками латексу, довгий латекс у формі блоку має велику площу контакту з особою, коли людина спить на боці, що знижує ймовірність виникнення тиску.

Нагадаємо, що експерти розповіли прогнози на 2020 рік. Аналітики заявили, що в 2020 році помітно подорожчають розумні телевізори, приблизно на 20 відсотків.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua нові смартфони від Xiaomi отримають революційну зарядку. Їх можна буде зарядити всього лише за 30 хвилин.

Також Знай.uа писав, що в мережі показали новий дизайн Windows 10,, який ніколи не з'явиться в мережі, і ось чому.