Січень є відносно спокійним місяцем для нових випусків ігор, але на ПК в наступному місяці з'явиться чимало великих ігор.

Серед основних моментів - Monster Hunter World: Iceborne, додаток до активної рольовій грі Capcom. Айсборн переносить гравців на абсолютно новий полярний субконтинент, що складається з інею Річ і Селіа. Розширення вводить нових монстрів для знищення, зброю і предмети і багато іншого.

Red Dead Redemption 2, iGate
Red Dead Redemption 2, iGate

В наступному місяці на ПК також вийдуть “Ходячі мерці: святі і грішники”. Крім дуже інтригуючого трейлера, випущеного ще в жовтні, ми не бачили більшу частину цієї майбутньої віртуальної гри.

Звичайно ж, не обійшлося і без точних дат, так що саме час дістати з гаманця кілька монет.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

  • Monster Hunter World: Iceborn – 9 січня
  • AO Tennis 2 – 9 січень
  • Atelier Сутінки DX Trilogy – 14 січень
  • Dragon Ball Z: Kakarot – 17 січень
  • The Walking Dead: Saints and Sinners – 23 січень
  • Journey to the Savage Planet – 28 січня
  • Warcraft III: Reforged – 28 січень

Нагадаємо, що в мережу злили фото безрамочного телевізора від Samsung. Новинка точно сподобається публіці, адже цей телевізор отримає крутий дизайн і футуристичний вигляд.

Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2

Як повідомляв Знай.uа смартфони Xiaomi Mi 10 і Xiaomi Mi 10 Pro покажуть одночасно, а їх вихід запланований на початок цього року, так що чекати залишилося недовго.

Також Знай.uа писав, що компанія Huawei розповіла про свої майбутні плани. Компанія зосередиться на створенні власної екосистеми на заміну Google.