Минулого тижня Samsung підтвердила дату свого заходи Unpacked 2020 для презентації нових пристроїв. Ми вже знаємо, коли вона відбудеться, а також, що на MWC в Барселоні будуть представлені всі мобільні телефони, представлені на заході Samsung. Як і в минулому році, цей Unpacked пройде за пару днів до Mobile World Congress. На закритому заході Samsung очікуються не тільки Galaxy S20, але і Samsung Galaxy Fold 2. Сьогодні ми можемо побачити деталі, пов'язані з цим передбачуваним складним телефоном, який з'явиться в лютому.

SAMSUNG GALAXY FOLD 2, gizchina

Відомо дуже мало офіційних подробиць про новий Galaxy Fold 2, так як Samsung подбала про секретності. Сьогодні ми розповімо вам, яким може бути остаточний дизайн Galaxy Fold 2, згідно Concept Creator, одному з найважливіших дизайнерів у галузі.

Існує кілька теорій про те, яким буде дизайн Galaxy Fold 2. Нічого не підтверджено, хоча все вказує на те, що воно зміниться по відношенню до першого пристрою. Цей новий телефон може прийти з більш компактним дизайном. Це буде дуже схоже на те, що Motorola представила пару місяців тому.

SAMSUNG GALAXY FOLD 2, gizchina

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, що смартфон Samsung Galaxy S20 отримає круту начинку, в тому числі і екран, який зробить цей флагман лідером на ринку.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила електроплиту, яка отримала купу крутих функцій, а ціна складає всього лише 220 доларів.

Також Знай.uа писав про першому ігровому смартфоні з потрійною камерою, що досить рідкісне явище.