Apple випустила оновлення прошивки AirPods Pro минулого місяця. Але після цього оновлення ходять чутки, що активне шумозаглушення AirPods Pro працює не так добре, як раніше. Що ще більш заплутано, так це те, що Apple відкликала оновлення версії 2C54. Тому не всі, хто використовує новітні бездротові навушники Apple, отримують оновлення.

AirPods Pro
AirPods Pro

У грудні 2019 року Apple випустила оновлення прошивки для бездротових навушників AirPods 2 і AirPods Pro. Остання версія прошивки - 2C54.

Після цього на веб-сайті огляду технологій RTINGS.com була проведена оцінка нової прошивки для поліпшення AirPods Pro. Сьогодні RTINGS оголосив результати дослідження і підтвердив, що 2C54 об'єктивно послабив функцію активного шумозаглушення AirPods.

AirPods Pro
AirPods Pro

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Компанія обіцяє виправити цю ситуацію.

Нагадаємо, що інсайдер назвав ключові особливості iPhone SE 2. Зазначимо, що смартфон отримає достатньо великий екран, а розміри самого смартфона можна порівняти з iPhone 8, який сподобався публіці.

Як повідомляв Знай.uа, компанію Apple змусять відмовитися від використання Lightning у своїх смартфонах і планшетах. Компанії доведеться користуватися USB Type-C.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдер раскріл характеристики майбутніх Samsung Galaxy S20, які отримають величезну кількість оперативної пам'яті.