У минулому році 60% літаків, що надійшли з підприємств Державного концерну Укроборонпром у військові частини, пройшли не тільки ремонт, але і модернізацію. Зазначимо, що під модернізацією має на увазі поліпшення характеристик за рахунок зміни комплектуючих і озброєння.

авіація ЗСУ
авіація ЗСУ

У командуванні Повітряних сил відзначають, що в минулому році з підприємств Державного концерну Укроборонпром у частині надходили літаки типу Міг-29, Міг-29УБ, Су-27, Су-25, Су-24М, Іл-76 МД, Ан-26, підкреслюючи, що близько 60 відсотків з них пройшли не тільки ремонт, але і модернізацію.

бійці ЗСУ
бійці ЗСУ

Що конкретно змінили, і які характеристики змінили - не повідомляється.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Oppo запатентувала унікальний дизайн смартфона. Такого зовнішнього вигляду девайса ви ще точно не бачили.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple запатентувала ноутбук MacBook з сенсорним дисплеєм. Новинка може похвалитися наявністю дисплея, який може виконувати дії за допомогою жестів.

Також Знай.uа повідомляв, що оновлення ОС для AirPods Pro вивело з ладу навушники. Користувачі масово скаржаться на несправність роботи технології шумозаглушення.