Microsoft поклала край чуткам про своє доладному телефоні, про який, за чутками, оголосили ще в жовтні 2019 року, коли Surface Duo отримав дизайн складного телефону. Вже відомий нам смартфони покажуть публіці до кінця 2020 року, але у компанії є ще одна ідея.

Недавня заявка на патент, на яку натрапив MSPoweruser, передбачає, що американська компанія планує випустити перероблений складаний телефон, який, можливо, запозичив деякі ідеї у Galaxy Fold.

Патент від Microsoft, gizchina

Опис патенту включає в себе третій екран на задній панелі складного смартфона, щоб користувач міг взаємодіяти з телефоном, не розгортаючи його в планшет. Примітно, що це та ж сама концепція, яку Samsung використовувала на Galaxy Fold, яка мала складаний дизайн з невеликим екраном ззаду, який можна використовувати при складеному телефоні.

Подивимося, що компанія приготувала користувачам.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що компанія Samsung запатентувала купу цікавих технологій для Samsung Galaxy Note 20. Девайс покажуть публіці вже до кінця літа 2020 року.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple готується до виробництва компактних бюджетних бездротових навушниках. Правда, про дату виходу і ціну поки немає ніяких подробиць, так що залишається тільки чекати.

Також Знай.uа повідомляв, що смартфон OnePlus 8 вперше засвітився на живих фото. Тепер користувачі можуть розглянути девайс з усіх боків. Розташування камери залишається таким же, як у OnePlus 7T.