Sony вирішила знову переглянути політику цін на сервіси і знизила ціну на передплату PlayStation Plus на території України. Для геймерів це відмінна ідея, так як геймери можуть істотно заощадити.

Sony, gettyimages
Sony, gettyimages

Компанія почала розсилати листи користувачам PlayStation Plus, в якому повідомляє про зниження цін. Так, з 1 травня 2020 року вартість місячної підписки складе 209 гривень, тримісячна підписка подешевшає до 549 грн. За річну передплату доведеться віддати 1 299 гривень. Втім, це низька ціна, якщо врахувати, що деякі ігри коштують по 4 тисячі гривень.

Різниця в ціні:

За словами Sony, нові цінники набудуть чинності з 1 травня 2020 року 12:59 за київським часом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Valve показала відразу 3 геймплейний ролик продовження гри Half-Life. так як гра доступна тільки в VR, проект отримав купу цікавих геймплейних нововведень, які точно сподобаються користувачам.

Як повідомляв Знай.uа компанію Apple зобов'язали виплатити по 25 доларів за кожен iPhone, який яблучна корпорація цілеспрямовано уповільнювала. Схоже, кожному користувачеві можуть виплатити по 25 доларів.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдер назвав вартість геймерського смартфона Black Shark 3. Враховуючи, що гаджет отримає топову комплектацію, коштувати він буде дуже дешево як для смартфона з такою продуктивністю.