За чутками, Huawei анонсує нову серію Huawei Nova 7 в квітні. У лінійку Nova 7 входять Nova 7 5G, Nova 7 Pro 5G і Nova 7 SE 5G. Ці телефони повинні дебютувати у квітні. Вчора в китайській базі даних 3C був виявлений передбачуваний телефон серії Nova 7 з підтримкою швидкої зарядки 40 Вт. Інсайдери показали, яким буде смартфон.

Витік показує, що Huawei Nova 7 SE буде працювати на чіпсеті Kirin з підтримкою 5G. В даний час Huawei використовує старий Kirin 710F і Kirin 810 в смартфонах середнього цінового діапазону. Їм обом не вистачає підтримки підключення 5G. У минулому році Nova 5i Pro, який дебютував у червні, став першим телефоном Huawei, який надійде на ринок з Kirin 810. Nova 6 SE, яка дебютувала в грудні, також заснована на чіпсеті Kirin 810.

Цілком імовірно, що Huawei Nova 7 SE може стати першим телефоном з нової середньої цінової лінійкою Kirin 5G SoC. В кінці 2019 року витік виявила, що чіпсет Kirin 820 5G прийде на зміну Kirin 810. Деякі ключові деталі Kirin 820 5G з'явилися на початку цього року. Першими пристроями, які будуть представлені, може бути Huawei Nova 7 або Honor 10X.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Huawei, gettyimages
Huawei, gettyimages

Повертаючись до специфікацій Huawei Nova 7 SE, очікується, що він буде оснащений 6,5-дюймовим дисплеєм і зчитувач відбитків пальців з бічної сторони. Ємність батареї Nova 7 SE поки не повідомляється, але очікується, що вона буде підтримувати швидку зарядку 22,5 Вт. Задня камера в телефоні може мати 64-мегапіксельну основну камеру.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що месенджер WhatsApp отримав підтримку темного режиму. Нова функція буде доступною як на Android, так і на iOS, досить просто оновити додаток до актуальної версії і включити цю функцію в налаштуваннях.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft вводити нові іконки в роботу Windows 10. Звичайно, кардинально інтерфейс вони не змінять, але це черговий крок на шляху до поліпшення роботи популярної ОС.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony готує до виходу черговий компактний смартфон. Новинка приємно здивує користувачів невеликими розмірами та приємною ціною. Щоправда а дату виходу поки не повідомляється.