Засновник компаній SpaceX, The Boring Company і Neuralink Ілон Маск незадоволений тим, як відбувається розвиток iOS. Однак, гейний-мільярдер не задоволений якістю нових оновлень iOS, так як ті включають в себе не тільки величезну кількість поліпшень, але і баги. З цим Маск, за його словами, зіткнувся зовсім недавно, коли виявив, що програма “Пошта” в його iPhone перестало функціонувати, доставивши йому таким чином масу незручностей. Враховуючи, що Маск має багатомільярдні угоди, сервіси електронної пошти повинні працювати просто ідеально, але в iPhone на даний момент з цим проблеми.

Ілон Маск, фото Студвей
Ілон Маск, фото Студвей

Маск повідомив, що в один момент після оновлення ОС додаток “Пошта” просто зламалося. У підсумку, це подія порушило його плани, позбавивши зв'язку на деякий час. Очевидно, що для Маска це явище було надзвичайно несвоєчасним, бо він банально не був готовий до такого повороту подій і не переніс листування кудись ще, оскільки перш такої необхідності не з'являлося.

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

Однак, досі невідомо, яким додатком Маск користувався.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple нахабно обдурила своїх користувачів. Новий iPad Pro 2020 року практично не відрізняється від iPad Pro 2018 року, при тому що чіпсет в новинці отримав іншу назву, а от продуктивність залишилася преждней.

Як повідомляв Знай.uа експерти розповіли, як правильно заряджати смартфон, щоб він прослужив максимально довго. Не варто ставити його на ніч на зарядку, а також чекати повної розрядки.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія NASA опублікувала детальний фото 500-метрового астероїда. Саме фото допоміг зробити зонд, який опинився біля космічного тіла на рекордно близькій відстані.