Apple випустить збільшену версію iPhone SE. Відзначається, що компанія планувала представити смартфон із збільшеним екраном разом з новими iPhone SE. Втім, з-за спалаху вірусу у компанії різко змінилися плани. раніше інсайдер повідомляв, що збільшена версія iPhone SE покажуть публіці вже в 2021 році, проте реліз може відбутися в кінці цього року.

iPhone SE 2, фото Apple
iPhone SE 2, фото Apple

По продуктивності iPhone SE 2-го покоління не поступається iPhone 11 завдяки потужному чіпу і оптимізації iOS. До того ж, ціна в 400 доларів точно порадує публіку, що позитивно позначиться на продажах.

до Речі, передумови до того, що iPhone SE стане дефіцитним вже є. Популярний китайський інтернет-магазин Jingdong повідомив, що стартова партія в розмірі 145 000 штук була розпродана моментально. Більшість компонентів iPhone SE ідентичні iPhone 8. В Україні смартфон буде продаватися за ціною в 15 тисяч гривень.

iPhone SE 2, фото Apple
iPhone SE 2, фото Apple

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що бюджетний iPhone SE 2 виявився крутішим флагмана від яблучної корпорації. Повідомляється, що iPhone XS Max програв по продуктивності бюджетнику, і все завдяки новому чіпсету від компанії. Такі показники гарантують успіх смартфону на ринку.

Як повідомляв Знай.uа 30-річний Porsche перетворили на справжній позашляховик. такий автомобіль здатний здивувати публіку, так як він Порше мало що залишилося, хіба що дизайн корпусу. Всередині ж розташований каркас.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Huawei знайшла альтернативу Google Картах від пошуковика. Тепер новий додаток буде виконувати роль навігації для власників смартфонів Huawei. Звичайно, функціоналу не так вже й багато, але довести з однієї точки в іншу новинка здатна.