Команда Facebook збільшить кількість учасників групових дзвінків в додатку WhatsApp. Це збільшить конкурентоспроможність додатку серед йому подібних. Враховуючи, що відеоконференції особливо актуальні на тлі пандемії і самоізоляції, компанія вирішила не втрачати своїх користувачів, так що найближчим часом з'явиться велике оновлення.

Смартфони, фото з вільних джерел
Смартфони, фото з вільних джерел

Інформацію про це знайшли фахівці видання WaBetaInfo в коді бета-версії 2.2.128 для Android-пристроїв. На даний момент в WhatsApp стоїть обмеження в 4 людини. Для порівняння, у Zoom ця цифра становить 1000 учасників, Skype - 50 осіб, а в Google Duo - 11 осіб.

Втім, на величезну кількість одночасних учасників розраховувати не варто - сервера месенджера навряд чи зможуть приймати величезну навантаження.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що хакери усунули дефект у роботі iOS 13 і iPhone раніше самої Apple. Нагадаємо, що нещодавно виявили вразливість програми пошти, яка дозволяла хакерам віддалено зламувати смартфони користувачів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple знайшла спосіб здешевити свої ноутбуки. Тепер корпорація буде впроваджувати в MacBook власні чіпсети, і відмовиться від послуг Intel. У теорії, це зробить ноутбуки набагато дешевше.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія HTC раптово повернулася на ринок смартфонів. Корпорація вже довгий час не випускала нові смартфони, але тепер щось зміниться. Швидше за все, мова йде про флагмані, і його вихід запланований на 2020 рік.