90-річна мешканка Японії Хамако Морі визнано наймолодшим геймером в світі і занесена в Книгу рекордів Гіннесса. Зазначимо, що рекорд поставлений недавно,що підтверджує його актуальність.

Жінка веде свій канал на YouTube під псевдонімом Gamer Grandma і викладає туди відео з проходженням різних ігор. Звичайно ж, серед величезного списку є і більше, культові ігри, які вимагають певних умінь. На її канал підписані 186 тисяч чоловік, що свідчить про її успішність.

Хамако Морі, esquire

“Коли ти граєш в GTA 5, ти не можеш зупинитися. Ти ніби дивишся фільм”, — розповіла Морі. Їй дуже подобається графіка і сюжет цієї гри, жінка вважає її великої.

“Я граю довго — по 7−8 годин в день. Раніше грала навіть довше”, — уточнила рекордсменка. Величезна кількість геймерів поділяють її інтереси, про що говорити популярність гри GTA V, яка користується популярністю вже 7 років, з моменту її виходу.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також вона розповіла, що в її колекції дуже багато ігор різних часів і на різних носіях — починаючи з Super Mario для “Денді” і закінчуючи сучасними. Морі грає вже більше 38 років. Компьютерів Хамако Морі не обмежується, за що тільки заробила поваги від ігрового співтовариства.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, компанія Meizu представила унікальний павербанк, який має купу крутих функцій. Приміром, він має 2 різних роз'єму для гаджетів, а також цифровий дисплей, що відображає потужність і відсоток зарядки самого повербанка. За новинку попросять сущі копійки.

Як повідомляв Знай.иа голова Xiaomi назвав кращий смартфон компанії за всю її історію. Звичайно ж, мова йде про флагман, який перевернув ринок смартфонів своїми флагманськими на той момент специфікаціями, але низьким цінником.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft приступила до впровадження травневого update 10, яке принесе купу корисних змін, в тому числі і змінений інтерфейс.