Згідно з дослідженням, власники собак їздять більш безпечно і відчувають менше стресу, коли їхні вихованці є пасажирами.

водій за кермом, фото Pxhere
водій за кермом, фото Pxhere

Близько 54 відсотків автомобілістів, у яких є собаками, заявили SEAT UK, що більш обережно їздили зі своїми чотириногими друзями на борту.

Цікаво, що собаки впливають на їзду: 69% автомобілістів помітили різницю у водінні.

Незважаючи на те, що собаки - малоймовірний герой, який допомагає британцям вести машину більш обережно, більш третини водіїв, які володіють собаками, не були впевнені, чи існують які-небудь правила, яким вони повинні підкорятися.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Це може означати, що мільйони британців несвідомо порушують закон, причому п'ята частина автомобілістів визнає, що вони взагалі не пристібають своїх собак в машині під час водіння.

водій за кермом, фото Pxhere
водій за кермом, фото Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що дані мільйонів жителів Росії опинилися у відкритому доступі. Причиною цього називають витік даних в одному з російських журналів, на який підписалися користувачі. Тепер база даних може бути в руках хакерів, і вони нею точно скористаються.

Як повідомляв Знай.uа експерти розповіли, які програми шпигують за користувачами. Зазвичай такі програми крадуть дані користувачів, нав'язують рекламу, або ж просто збирають інформацію про інтереси користувача.

Також Знай.uа повідомляв, змінений позашляховик Subaru може похвалитися унікальним корпусом, так як його перетворили в пікап. Навіть лебідку вставили, якщо автомобіль самостійно не зможе вибратися. Правда, перевозити габаритні вантажі потрібно буде навчитися конкретно на цьому авто.