Перед вами обвіс зі скловолокна, призначений для перетворення Honda Civics в точну копію Bugatti Veyron.

Незважаючи на те, що він безобразен і коштує 4500 доларів (3712 фунтів/4163 євро), обвіс дійсно купили.

Honda Bugatti, carscoops

Це підводить нас до цієї сумнівної копії Bugatti, яка зареєстрована на eBay, з ціною покупки зараз 4500 доларів (3712 фунтів / 4163 євро). Він заснований на Honda Civic 1993 року і оснащений вищезазначеним обвісом.

Комплект непогано справляється з копіюванням передній частині Veyron, але є ряд проблем, включаючи потертий бампер і осілу опору повітрозабірника. Тим не менш, все швидко сходить з рейок, оскільки борти автомобіля мало схожі на легендарний гіперкар.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Ситуація трохи поліпшується, оскільки задній бампер схожий на той, який використовувався на Veyron. Модель також має чотири круглих задніх фари.

Кабіна в основному перенесена, але, як повідомляється, їй були надані оновлення вартістю 1 600 доларів США (1 320 фунтів стерлінгів / 1 479 євро). Серед змін - “настроюється цифрова панель приладів” і аудіосистема вторинного ринку з чотирма динаміками в кожній двері. Модель також має шкіряні сидіння з індивідуальною вишивкою “Civic Gatti”.

не Дивно, що під капотом немає чотирициліндрового 8,0-літрового двигуна W16 з турбонаддувом. Замість цього автомобіль оснащений чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом, з холодним повітрозабірником і безліч інших поліпшень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Volkswagen відмовиться від своїх культових лінійок авто. Тепер корпорація хоче перекинути всі свої ресурси на виробництво електрокарів, так як за ними майбутнє. До того ж, держави у всьому світі сприяють появі електрокарів на ринку, створюючи всілякі пільги як для виробників, так і для покупців.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google розкрила вартість своїх смартфонів Google Pixel 4a і Pixel 5. Повідомляється, що бюджетник буде коштувати в районі 350 доларів, у той час як флагманський буде продаватися за 700 доларів в базово комплектації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Huawei залишилася без чіпсетів. Продовження санкцій США проти компанії змусило одну із корпорація припинити співпрацювати з китайської Huawei.