Поліція розшукує жінку, яка за ніч розбив Aston Martin Vanquish.

Поліція повідомляє, що жінка їхала на сріблястому V12 з приводом від V12 приблизно в 12:25 ранку за східним часом у четвер вранці, але втратила контроль, повертаючи наліво і врізалася в стовп на трамвайній зупинці в центрі дороги.

Aston Martin Vanquish, carscoops

Влада говорять, що жінка зникла з місця події після аварії, залишивши 27-річного пасажира чоловічої статі, який вважається власником Vanquish, в автомобілі.

Зображення Aston Martin показують, що він отримав пошкодження передньої частини. Поліція прибула на місце події невдовзі після аварії, і, як повідомляється, пасажир, який не постраждав, співпрацює з владою і надає їм допомогу.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Доля Vanquish залишається неясною. В залежності від ступеня механічного пошкодження, яке могло бути заподіяно, існує певна ймовірність того, що автомобіль буде оголошено списанням.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google впроваджує в свої додатки сервіс для відеоконференцій Meet, яке є прямим конкурентом додатком Zoom. Meet Володіє тими ж функціями, що і її головний конкурент, але цей сервіс робився руками фахівців Google.

Як повідомляв Знай.uа вчені знайшли схожість динозаврів з черепахами. Учені з'ясували, що у динозаврів були м'які яйця, які вони закопували в землю, як черепахи. Однак, з еволюцією вони отримали тверду шкаралупу.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Tesla готується завоювати китайський ринок. Повідомляється, що корпорація хоче увірватися на ринок Китаю, так як Tesla користується величезною популярністю серед електрокарів. Можливо, на території Китаю вони теж будуть фаворитами.