Запуск Apple iPhone 12 може відбутися у вересні, про це повідомили інсайдери. Раніше повідомлялося, що Apple може відкласти запуск iPhone 12 на місяць або два з-за збоїв в ланцюжку поставок, викликаних зростанням випадків COVID-19 у всьому світі.

Хоча на момент написання цієї статті офіційного підтвердження не було, iHacktu Pro стверджує, що Apple проведе 8 вересня захід по запуску iPhone 12. Той же самий твіт, який тепер був видалений, також показав, що Apple представить нові Apple Watch, iPad і AirPower. Він також стверджує, що Apple випустить два розміру бездротової зарядки AirPower.

Apple, фото: Pxhere
Apple, фото: Pxhere

Apple зазвичай проводить презентація iPhone у вересні, так що чутки можуть підтвердитися. Однак, є ймовірність, що початок продажів смартфонів можуть відкласти до початку жовтня, так що доведеться чекати близько місяця.

Радник також стверджує, що американський технологічний гігант проведе 27 жовтня захід для презентації новогоiPad Pro і MacBook, які працюють на чіпі Apple Silicon.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

iPhone SE 2, фото Apple
iPhone SE 2, фото Apple

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в Китаї запустили перший зонд, який призначений для дослідження поверхні Марса. Правда, на орбіту червоної планети він долетить аж у лютому 2021 року, але скоротити відстань між Марсом і Землею не вийде.

Як повідомляв Знай.uа відома автомобільна компанія Bugatti представила новий електрокар. Правда, він призначений для дітей, але цінник відповідає звичайному автомобілю. Компанія повідомляє, що за новинку доведеться заплатити близько 30 тисяч євро, так що батькам доведеться розщедритися. За максимальну комплектацію доведеться заплатити близько 60 тисяч євро.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple щорічно влаштовує конкурс на кращі фото, зняті за допомогою iPhone. Звичайно ж, серед фотографів є і профі, а смартфони яблучної корпорації допомагають робити дійсно гарні фото. Всі фото-переможці можна подивитися за цим посиланням.