Користувачі Windows 10 були попереджені компанією Microsoft, так як ряд оновлень може привести до поломки важливої функції вашого комп'ютера, що робить його уразливим для атак. Користувачам Windows 10 останнім часом довелося нелегко, так як у найпопулярнішій у світі настільної ОС виникли серйозні проблеми. Від глюків з Google Chrome, до “синього екрану смерті”, до проблем з USB-принтерами - останнім часом на Windows 10 виникло безліч проблем.

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

І тепер Microsoft знову попереджає користувачів про проблеми, яка зачіпає ряд збірок Windows 10.

Як повідомляється в повідомленні Bleeping Computer, технічний гігант з Редмонда вивчає проблему з Windows 10, яка перешкоджає відкриттю деяких програм.

Одним з них є Windows Sandbox, який дозволяє користувачам запускати і тестувати програми, в яких вони не впевнені, на ізольованому робочому столі окремо від комп'ютера.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"
Показати ще

У той час як інша програма, порушена цією проблемою Windows 10, більш важлива для безпеки комп'ютера.

Збій, який впливає на Windows Sandbox, також впливає на “Захисник додатків” Windows (WDAG), який відповідає за безпеку пристрою в цілому.

Windows 10, gettyimages
Windows 10, gettyimages

Це програма, яка допомагає захистити користувачів Windows 10 і Microsoft Edge від виникають мережевих атак під час серфінгу в Інтернеті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi запатентувала унікальний смартфон, в якому можна ховати бездротові навушники. По суті, він здатний бути чохлом для них, і навіть заряджати в разі необхідності. Проте, за межі випробувального центру цей гаджет навряд чи вийде.

Як повідомляв Знай.uа політик із США назвав Маска лицеміром, так той виявився проти грошових виплат жителям США, хоча сам отримав від держави мільйони доларів для підтримки бізнесу.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 покажуть публіці вже дуже скоро. Інсайдери з'ясували, що презентація запланована аж на 8 вересня 2020 року.