Компанію Epic Games, яка подала антимонопольний позов проти Apple, підтримали відразу кілька великих гравців Кремнієвої долини, включаючи Facebook і Spotify — вони також незадоволені 30-відсотковим податком на доходи, який зобов'язані платити розробники за розміщення додатків в магазині App Store. Схоже назріває великий скандал, так як 30-відсотковий податок вже давно не подобається користувачам. До речі, Павло Дуров, засновник Telegram, теж став на бік Epic Games.

фото Apple
фото Apple

Кілька великих компаній Кремнієвої долини, включаючи Facebook, виступили проти Apple, підтримавши розробника комп'ютерних ігор Epic Games, напередодні подав на купертиновцев до суду, повідомляє CNBC.

смартфон в руках, фото Pxhere
смартфон в руках, фото Pxhere

Нагадаємо, що власники iPhone залишилися без гри, атк як завантажити її на смартфон не з App Store практично неможливо. На думку компаній, Apple захопила 100% ринку для власників iPhone. Подивимося, що на це відповість Apple.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple вже визначилася з датами виходу нових гаджетів і ОС. Повідомляється, що iPhone 12 покажуть вже в жовтні, так що фанатам яблучних смартфонів доведеться почекати.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft показала складаний смартфон. Варто відзначити, що смартфон не має гнучкого дизайну, але має відразу 2 екрани, які працюють в парі. Правда, смартфон буде не з дешевих.

Також Знай.uа варто відзначити, що Viber обзавівся корисними функціями. Щоб боротися зі спамом, компанія додала функцію, за допомогою якої запрошувати в групи і чати можуть тільки ваші контакти.