Як показує це відео, існує велика різниця між гоночним автомобілем GT3 і модифікованими дорожніми автомобілями, які були модифіковані для використання на треках або гонщиків з менших категорій.

Читайте Знай в Google News!

Наступний кліп був завантажений на YouTube британським автогонщиком Девідом Піттардом і показує його за кермом BMW M6 GT3 на Нюрбургрингу. За одне коло він обганяє не менше 54 інших машин.

Звичайно, це не зовсім справедливе порівняння, оскільки багато машин, які Піттард зміг обігнати, були не GT3 гоночними автомобілями, а замість значно повільнішими (і дешевшими) гоночними автомобілями, які підходять для нижчих класів. Тим не менш, приємно спостерігати, як M6 GT3 з такою легкістю проїжджає повз стількох автомобілів.

Навіть якщо ви ніколи не їздили на трасі і, можливо, тільки грали в гоночні ігри, ви знаєте, що обганяти інших гонщиків на високих швидкостях на такій складній, технічній і небезпечній трасі, як Нюрбургринг, непросто. Що особливо цікаво, це терпіння Піттарда за кермом. Незважаючи на те, що багато хто з більш повільних водіїв утримують його і не можуть поступитися дорогою так швидко, як слід було б, він зберігає холоднокровність і вміло прокладає собі шлях.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск мало не вперше прокоментував інформацію про потенційний злом Tesla. Нагадаємо, що співробітника компанії хотіли підкупити, щоб він завантажив в базу даних шкідливий код. Однак, співробітник повідомив про пропозицію ФБР, і вони успішно заарештували російського хакера.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Google випустила новий сервіс для дітей. Мова йде про Kid Space, яка має в собі купу цікавого контенту, включаючи ігри, відео, і книги.

Також Знай.uа трейлер гри Call of Duty на консоль розкрив дату виходу довгоочікуваної Sony PlayStation 5. Повідомляється, що консоль почнуть продавати перед початком Різдва, тобто в листопаді.