Поліція фігурує в новинах з невірних причин, але офіс шерифа округу Дуглас поділився веселим відео про поліцейського, який лицем до лиця зіткнувся з пухнастим вандалом.

Читайте Знай в Google News!

За даними відомства, поліцейська виїхала в резиденцію для вручення "цивільних паперів". У цьому немає нічого незвичайного, але вона була здивована, коли повернулася до свого Dodge Charger.

Повертаючись до машини, вона помічає, що в неї забралася коза, і вона почала їсти її документи. Вона відкриває двері з боку пасажира і намагається витягнути козу з машини.

Here is a little Friday humor to help lighten the mood. * WARNING* Before watching the video please understand that there is some mild cursing and if you are easly offended please keep scrolling. To explain what you are about to see, the deputy went to a residence to serve some civil papers. The deputy explained that due to the number of houses she visits daily, she routinely leaves her vehicle's door open because she has had to reteat on a number of occasions from vicious dogs. Never once did she expect or even consider what was about to happen this day! Eventhough she was knocked to the ground she was not physically harmed in the incident. At the end of the day we all got a little laugh out of it and we hope you do as well!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще
Geplaatst door Douglas County Sheriff's Office (Georgia) op Vrijdag 4 september 2020

Коза не хоче йти, тому вона йде до водія і шльопає козу по задній частині, кажучи: "Виходь". Оскільки козу більше цікавить з'їдений папір, помічник шерифа повертається до пасажирської сторони і бере якомога більше паперу. Потім жінка намагається виштовхнути козу з машини.

Коза нарешті йде, але все ще жує папір. Вона врешті-решт вихоплює папір з рота кози, але коза це незадоволено і збиває її з ніг. На щастя, з поліцейською все в порядку, і, схоже, вона з почуттям гумору ставиться до ситуації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що розробники S. T. A. L. K. E. R. 2 показали нові скріншоти з гра. Відзначимо, що геймери чекають продовження цієї гри багато років, а ось сам вихід запланований на 2021-2022 рік, так що нам доведеться почекати. У всякому разі, розробники не балують користувачів мережі інформацією про гру.

Як повідомляв Знай.uа, експерти розповіли, чому варто включити геолокацію в смартфоні, навіть якщо ви нею не користуєтеся. Деякі програми зливають ваше місце розташування стороннім компаніям, а розробники додатків отримують з цього прибуток. Самі ж рекламодавці починають показувати рекламу, яка точно зацікавить користувача.

Також Знай.uа повідомляв, що власники iPhone відмовляються оновлюватися до актуальної версії iOS, так як бояться, що за ними будуть стежити. Яблучна корпорація приховала факт того, що додаток для стеження за хворими коронавірусом буде вбудовано в саму систему після оновлення.