З початку минулого року ми спостерігаємо переважання комерціалізації мережі 5G. Одним з основних переваг мережі 5G перед 4G є швидкість мережі. Однак у міру того, як комерціалізація 5G триває, різні країни мають різні швидкості мережі 5G. Фактично, різні оператори в одній країні мають різні швидкості 5G. У цій статті розглядаються 10 країн з найвищою середньою швидкістю завантаження 5G. Opensignal проаналізував реальний досвід використання 5G користувачами мобільних операторів в ряді країн по всьому світу. В його аналізі розглядаються країни Азії (за винятком Китаю), Європи, Близького Сходу та Північної Америки. Ось 10 країн з найвищою швидкістю завантаження 5G.

Читайте Знай в Google News!

Ще в червні 2019 року STC Group офіційно оголосила про запуск комерційних послуг 5g в Саудівській Аравії. Компанія стала першим оператором в Королівстві, який надав цю послугу на комерційній основі і зробив її доступною для клієнтів у ряді міст Королівства. У всьому світі користувачі 5g в Саудівській Аравії бачать найвищу загальну середню швидкість завантаження. У цій країні Західної Азії швидкість завантаження становить 414,2 Мбіт/с.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi випустила розумний сейф. Повідомляється, що новинка коштує не так вже й дорого, в районі 100 доларів, але ось функціонал точно порадує тих, хто турбується про захист своїх накопичень.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Razer випустила жувальну гумку для геймерів. За заявами компанії, вчені довели, що жування гумки підвищує концентрацію, так що компанія з радістю представила свій продукт для тих, хто хоче поліпшити свої результати в іграх.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple подала зустрічний позов на Epic Games. Повідомляється, що компанія хоче повернути всі витрачені гроші, що точно не сподобається творцям Fortnite.