Koenigsegg Regera особлива не тільки тому, що це найшвидша машина з 0 до 400-0 км/год, але і тому, що у неї немає нормальної коробки передач.

Читайте Знай в Google News!

Коли шведський автовиробник представив Regera п'ять з половиною років тому, світ був заплутаний тим фактом, що замість звичайної коробки передач вона мала інноваційну трансмісію з прямим приводом з однією передачею. На відео показали, як ця система працює.

Цей кліп, знятий на злітно-посадковій смузі поруч із заводом Koenigsegg, показує, як розганяється автомобіль Regera. Звук Завдяки цій коробці передач здається дивним.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За один Пробіг гіперкар розганяється з 40 до 300 км / год без перемикання передач. Особливо дико бачити, як двигун працює зі швидкістю приблизно 5000 об / хв від 100 км/год до приблизно 220 км/ч.тільки коли автомобіль розганяється до швидкості понад 230 км / год, обороти починають стабільно зростати.

Дозволяє Koenigsegg розвивати швидкість на таких божевільних швидкостях-це 5,0-літровий V8 з подвійним турбонаддувом і трьома електродвигунами, які в сукупності виробляють 1500 К.С. і 944 фунт-фут (1280 Нм) крутного моменту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск розповів, коли варто очікувати появи Starlink. За його словами, супутниковий інтернет з'явиться в доступі в найближчі роки, як тільки бізнес стабілізується.

Як повідомляв Знай.uа, додаток Google Meet для відеодзвінків вводить нові обмеження. Повідомляється, що дзвінки тепер обмежені 60 хвилинами.

Також Знай.uа повідомляв, Ілон Маск натякнув на швидке виробництво відразу двох нових електрокарів, які будуть проводитися на нових фабрика на території Європи. Один з автомобілів коштуватиме в районі 25 тисяч доларів.