Згідно презентації відділу маркетингових рішень TikTok, у компанії більше 100 мільйонів користувачів в Європі. Ця програма активно в Європі з 2017 року. За наявними даними, чверть цих користувачів з Великобританії. За даними, близько 17 мільйонів британців витрачають на це додаток більше години щодня. Це показує, що всього за три роки TikTok створив величезну базу користувачів, створивши величезну конкуренцію Facebook. Як і раніше у Великобританії 40% активних користувачів на місяць - це люди у віці від 18 до 24 років. У середньому британці використовують цю програму 66 хвилин на день і відкривають її приблизно 13 разів за 24 години.

Читайте Знай в Google News!

Оскільки все більше людей шукають розслаблення під час ізоляції через COVID-19, TikTok досяг вражаючого зростання. Його звіт за перший квартал цього року показує, що додаток має близько 10 мільйонів постійних користувачів у Великобританії. Хоча президент США Дональд Трамп погрожував заборонити TikTok, компанія все ще швидко зростає в інших частинах світу. Його конкурентам складно дістатися до рівня TikTok.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

У TikTok найбільше британських користувачів в Європі, але вони не самі фанатичні. 1,2 мільйона Норвезьких користувачів TikTok відкривають додаток в середньому 17 разів на день. В середньому вони витрачають 74 хвилини на перегляд відео в день.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск знову здивував весь світ, повідомивши, що коронавірус не такий вже й небезпечний, і коли вакцина стане доступною для всіх, він від неї відмовиться. Зазначимо, що кількість смертей від вірусу в усьому світі перевищила 1 мільйон людей.

Як повідомляв Знай.uа, бездротові навушники Marshall готові здивувати своїх фанатів. Творці повідомляють, що автономність у них на рекордному рівні, так що про підзарядку переживати явно не варто.

Також Знай.uа повідомляв, головна функція Apple Watch 6 працює несправно. Повідомляється, що оксиметр показує некоректні дані, та й медичним девайсом він не є, так що сприймати його показники всерйоз не варто.