Згідно з повідомленням, опублікованим AV-TEST, Microsoft Defender-найкращий антивірус для ПК з Windows 10. Ось уже другий рік поспіль безкоштовне антивірусне програмне забезпечення Microsoft очолює список кращих антивірусних інструментів AV-Test для Windows 10.

Читайте Знай в Google News!

AV-TEST-це незалежна організація, що базується в Німеччині, яка оцінює антивірусні продукти для Windows на основі їх продуктивності за трьома ключовими напрямками: продуктивність, захист і зручність використання. Microsoft Defender вдалося отримати найвищий бал у всіх цих трьох категоріях, ставши кращим безкоштовним антивірусним програмним забезпеченням для Windows 10. Звіт, опублікований німецькою організацією, базується на зразках, зібраних у липні та серпні.

Цікаво, що Microsoft Defender - не єдиний антивірус, який отримав найвищий бал. Крім Microsoft Defender, Kaspersky, F-Secure, Avira, AhnLab, G Data, McAfee також показали хороші результати.

Microsoft Defender-це безкоштовний антивірус, який встановлено в Windows 10, а це означає, що вам не потрібно платити за захист своєї системи. При цьому платні сторонні антивірусні інструменти пропонують такі функції, як захист від шкідливих програм в реальному часі, вбудований брандмауер, виявлення загроз нульового дня - всі ці функції в даний час відсутні в антивірусному інструменті Microsoft.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти перевірили автономність новеньких iPhone 12. Результати засмутили навіть експертів, так як Android-смартфони в плані автономності набагато краще справляються з цим завданням. Відзначимо, що в нових смартфонах потужні чіпсети, а Apple зменшила обсяг акумулятора.

Як повідомляв Знай.uа, Android 11 з'явився на смартфонах користувач буквально кілька місяців тому, але від помилок він все ще не позбувся. Схоже, компанія Google не поспішає виправляти баги, про які користувачів масово скаржаться на тематичних форумах.

Також Знай.uа повідомляв, DxOMark порадує любителів смартфонів новими тестуваннями смартфонів. Тепер компанія буде тестувати і якість екранів у гаджетів, хоча на самому початку вони тестували тільки основні камери у смартфонів.