Вийшло нове бета-оновлення для WhatsApp. Це оновлення має номер версії v2.20. 203. 3. За наявними даними, воно містить кілька нових цікавих функцій. Наприклад, з'явилася можливість приєднуватися до пропущених дзвінків. Крім того, WhatsApp тестує біометричний аспект програми, намагається додати функцію розблокування обличчя.

Читайте Знай в Google News!

В даний час, якщо є груповий виклик і ви пропустили виклик, ви не зможете приєднатися до виклику, за винятком випадків, коли хтось із групи додасть вас. Тепер же можна самостійно приєднатися до дзвінка, що помітно спростить комунікацію з іншими користувачам месенджера.

Зі збільшенням кількості смартфонів, що підтримують розблокування по обличчю, тепер для WhatsApp важливо внести деякі зміни. Компанія прагне замінити блокування відбитків пальців на біометричне блокування. Однак це не означає, що опція відбитка пальця більше не буде доступна. Згідно бета-версії, WhatsApp дозволить вибрати будь-яку біометричну аутентифікацію, доступну на смартфоні.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Поки що ці функції проходять тестування, так що оновлення стане доступним в найближчі тижні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Apple Watch залишили опік на тілі власника. Повідомляється, що користувачі скаржаться на перегрів гаджета, який може привести до опіків. Повідомляється, що зламаний годинник власники обміняли в магазині Apple.

Як повідомляв Знай.uа, експерти назвали найкращий антивірус для ОС Windows 10. Переможцем виявився стоковий антивірус від Microsoft, так як він має всі необхідні функції для захисту.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Facebook тестує нову технологію, для спілкування користувачів зі своїми сусідами.