У минулому році в Сполучених Штатах кожні 40 секунд викрадали автомобіль, але один власник Tesla Model 3 відмовився здатися без бою.

Читайте Знай в Google News!

Однак вона використовувала не силу, а технологію, яка дозволяє власникам залишатися на зв'язку з їх автомобілями.

Згідно з австралійським виданням a Current Affair, Аннабель Бретт збиралася йти на роботу, коли отримала повідомлення про те, що її Автомобільна сигналізація спрацювала. Друг пішов перевірити Модель 3 і швидко виявив, що вона була вкрадена.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У той час як більшість людей просто зателефонували в поліцію в цей момент, Бретт запустила додаток Tesla і виявила, що її машина "не за горами". Враховуючи його безпосередню близькість, дует вирішив переслідувати злодіїв і залучити владу.

Однак цього було недостатньо для Бретт, яка згадала, що їй слід віддалено регулювати налаштування транспортних засобів за допомогою програми. В результаті вона опустила вікна, просигналила і в підсумку знерухомила авто.

Зрештою злодії вирішили кинути машину і бігти. На жаль для них, вони зробили ряд помилок, поспішаючи піти. Повідомляється, що крім ящика з інструментами один з злодіїв залишив свої водійські права в конверті, який був адресований їм самим.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Ілон Маск знову розбагатів на 2.9 мільярда доларів. Повідомляється, що гроші надійшли в якості "премії" за успішне управління компанією Tesla, ситуація якої навіть покращилася в розпал пандемії.

Як повідомляв Знай.uа, NASA перенесли політ космонавтів на МКС, так що політ відбудеться вже в наступному місяці.

Також Знай.uа повідомляв, Google Play заполонили віруси. Експерти перевірили додатки на наявність шкідливого коду, і виявили кілька додатків, які можуть красти особисті дані користувач.