Каліфорнія відома своїми поліцейськими погонями, і вчорашня погоня не розчарувала, оскільки в ній брав участь пікап 6x6, який, як повідомляється, коштує 350 000 доларів.

За даними CBS Los Angeles, сильно модифікований Ford F - 550 належав Ді-джею Маршмелло і був вкрадений з автосалону у Ван-Найсі між 18:30 і 19:00.

Читайте Знай в Google News!

Поліція повідомила станції, що злодій під'їхав до торгового центру на велосипеді, а потім кинув свій велосипед в багажник. Потім він якимось чином зміг забратися в пікап і виїхати.

Через кілька годин автомобіль був помічений безрозсудним водінням, і його почали переслідувати заступники шерифа округу Лос-Анджелес. Зрештою водій виїхав на шосе 101, і Каліфорнійський дорожній патруль взяв на себе погоню.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Відео починається з цього моменту. На ньому видно, як вантажівка врізалася у ліхтарний стовп після виїзду з Taco Bell. Потім водій виходить з автомобіля і без пригод здається поліції. Залишається неясним, чому він викрав вантажівку, але телеканал CBS Los Angeles повідомив, що в Департаменті шерифа заявили, що водій був під наркотиками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple готує до виходу нову версію бездротових навушників AirPods. Повідомляється, що новинки отримає змінений дизайн, що порадує фанатів компанії.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Hyundai представила унікальну лінійку одягу для справжніх любителів автоспорту. У список доступно одягу входять навіть шкарпетки, причому все це коштує порівняно недорого.

Також Знай.uа компанія Apple запатентувала нову технологію для майбутніх iPhone 13. Повідомляється що патент пов'язаний зі сканерів відбитків пальців, що лише збільшить безпеку даних користувачів.