Оскільки день виборів прийшов і пройшов, а ми все ще не знали, хто стане президентом, багато хто з нас минулого тижня виявилися прикутими до своїх пристроїв - більш ніж зазвичай - у пошуках останніх новин.

Читайте Знай в Google News!

Залежно від того, хто був вашим бажаним кандидатом, до ранку суботи - коли мережі оголосили про перемогу Джо Байдена - ваша прокрутка новин може перетворитися на підбадьорення.

У неділю ми почали бачити оновлення: функція екранного часу iOS допомагає дізнатися, як ваш екранний час порівнюється з тижнем раніше.

Проведено багато досліджень екранного часу, але не все так однозначно; деякі дослідження показують, що занадто багато часу перед екраном викликає у людей занепокоєння, інші дослідження говорять про набагато меншу шкоду.

У будь-якому випадку, якщо вас турбує екранний час минулого тижня, можливо, дозвольте собі трохи розслабитися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс WhatsApp порадує публіку новим функціоналом. Повідомляється, що месенджер здатний переводити гроші з однієї банківської карти на іншу. Правда, така функція поки що доступна тільки на території Індії.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple порадувала власників старих iPhone несподіваним оновленням. Повідомляється, що нова iOS збільшить безпеку старих смартфонів, які вже давно не підтримуються корпорацією.

Також Знай.uа популярна гра Fortnite повернеться на iPhone, але без оголошення Apple. Хмарний геймінг все ж доступний в браузері Safari від компанії, так що розробники знайшли лазівку.