Серія iPhone 12 вже надійшла в попередній продаж, а популярність продовжує зростати. Однак у першого iPhone 5G є свої проблеми. Ранні огляди цього пристрою відразу ж вказали на його погану батарею.

Читайте Знай в Google News!

Також є безліч скарг на його вразливість до подряпин і гострі краї. Однак схоже, що це не єдині проблеми з серією iPhone 12. Нещодавно багато користувачів iPhone 12 в співтоваристві Apple повідомили про проблему з мобільним сигналом.

iPhone 12 mini, скріншот
iPhone 12 mini, скріншот

Згідно зі звітами, сигнал у багатьох випадках прикро поганий і занадто часто коливається. Фактично, в деяких випадках iPhone 12 залишається без сигналу. Переведення цього пристрою в режим польоту не вирішує проблему. Вам необхідно перезавантажити телефон, щоб отримати хороший сигнал.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

За словами користувача, на iPhone 12 (256 ГБ) мінімум 8 разів за 10 днів сигнал був відсутній. Йому доводилося багато разів перезавантажувати або відновлювати мережеві настройки, щоб відновити сигнал.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft в черговий раз зламала роботу Windows 10. Повідомляється, що Жовтневе оновлення може викликати "синій екран смерті".

Як повідомляв Знай.uа, хакери зламали захист iPhone і iOS всього за 300 секунд. Правда, відбувалося це не захід, який був націлений на виявлення вразливостей в роботі різних систем.

Також Знай.uа повідомляв, фанат Doom замінив всі ігрові звуки на звуки, зроблені ротом. Що дивно, йому вдалося озвучити навіть гарчання монстрів і звуки перезарядки зброї.