У липні минулого року Tesla стала найдорожчою автомобільною компанією в світі, залишивши позаду Toyota і Volkswagen. Це вражає для компанії, яка продала 367 500 автомобілів у 2019 році. Згідно з Bloomberg, Акіо Тойода нарешті прокоментував це на онлайн-брифінгу. За його словами, хоча Tesla заявляє, що її рецепт стане стандартом в майбутньому, саме у Toyota є "справжня кухня і справжній кухар".

Читайте Знай в Google News!

Тойода сказав би це, в той час як він прокоментував, як Toyota більш ніж удвічі збільшила прогноз операційного прибутку на 2020 рік. Цих дивовижних результатів було недостатньо, щоб компанія наблизилася хоча б до поточної ринкової капіталізації Tesla.

Bloomberg повідомляє, що для керівника дуже незвично звертатися до Tesla безпосередньо. В даному випадку Toyoda не просто згадала компанію-конкурента. Він згадав, що компанія могла б навчити Toyota деяких речей у деяких частинах виступу, наприклад, про отримання прибутку від чистих електромобілів, програмного забезпечення - що також визнав Герберт Дісс-і продуктів з поновлюваних джерел енергії.

Tesla Cybertruck, скріншот
Tesla Cybertruck, скріншот

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тим не менш, японський керівник не пошкодував слів про досягнення Tesla досі. За словами Тойоди, Tesla не "робить щось реальне", а"люди просто купують рецепт". Ми не впевнені, чи вважає генеральний директор Toyota "рецептом" електромобілі, підключені до мережі, такі як Diess, або вважає, що він поширюється на щось ще, наприклад, заяву про те, що він рятує світ за допомогою електромобільності.

Тойода завершив свою кулінарну метафору, повторивши, що в його компанії є "кухня і шеф-кухар" і що вона робить "справжню їжу".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що космічне агентство NASA виявило наявність води на місяці, причому у величезних кількостях. Звичайно, щоб переконатися в цьому, потрібен як мінімум дрон, так як за заявою вчені, вода криється в тіні.

Як повідомляв Знай.uа, в мережі з'явилося фото, на якому м'яч настільного тенісу левітує над консоллю Xbox Series X, так як потоки повітря з вентиляції змушую м'яч перебувати в повітрі.

Також Знай.uа повідомляв, компанія BMW представила новий електричний скутер, який сподобається любителям сміливого дизайну, а також доставщикам їжі. Про ціни і дату виходу поки говорити рано.