Дуейн "Скеля" Джонсон за довгі роки не зміг поміститися в декількох спортивних автомобілях, і Porsche Taycan - самий останній з них.

Читайте Знай в Google News!

Перша зустріч року з німецьким електричним суперседаном відбулася на знімальному майданчику фільму "Red Notice", оскільки він повинен був зняти сцену погоні, підготовка якої зайняла багато місяців і включала покупку і відправку автомобіля в США.

Як він розповів своїм 203 мільйонам передплатників в Instagram, актор застряг, "тому що його спина занадто широка". Після нервового сміху і розмови з режисером вони впоралися з ситуацією і зняли кадр "креативно". Це був інший автомобіль, або вони просто модифікували Taycan? Думаю, нам доведеться дочекатися виходу фільму Netflix в наступному році, щоб дізнатися.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft готова здивувати геймерів. Повідомляється, що компанія хоче купити кілька ігрових студій, щоб в майбутньому зробити більше ексклюзивів для консолей Xbox і ПК.

Як повідомляв Знай.иа, Ілон Маск розповів про симптоми коронавірусу, яким він захворів. На щастя, відчуває він себе не так вже й погано. Геній-мільярдер повідомляє, що він відчуває нежить, але також і головні болі.

Також Знай.иа повідомляв, стриммери почала масовий протест проти Twitch. Повідомляється, що нові правила на сервісу забороняє включати музику, захищену авторськими правами, так що більшість з геймерів почали вести свої летсплеі в повній тиші.