Ford F - 150 2021 року надасть клієнтам абсолютно новий спосіб відпочинку у своїх вантажівках завдяки ексклюзивним сидінням Max Recline.

Читайте Знай в Google News!

Ця технологія має п'ять патентів і буде пропонуватися на вантажівках King Ranch, Platinum і Limited F-150, починаючи з 2021 модельного року. Сидіння можна складати майже на 180 градусів і навіть підтримувати поперек і шию.

"Абсолютно нові сидіння Max Recline в F-150 були натхненні тими регульованими ліжками, які ви бачите по телевізору, щоб допомогти нашим клієнтам більш комфортно відпочивати в кабіні",-сказав Бен Кулхавік, інженер-конструктор сидінь. "Наші клієнти F - 150 постійно знаходяться в дорозі або на будмайданчику, і можливість відпочити протягом декількох хвилин дійсно є благом для повсякденної продуктивності".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Під час розробки Форд витратив місяці на вивчення того, як клієнти використовують салон своїх вантажівок для відпочинку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що браузер Google Chrome обзавівся корисним оновленням. Повідомляється, що це найбільший приріст в продуктивності, так що оновитися слід якомога швидше, щоб виконувати навігацію в мережі швидше.

Як повідомляв Знай.иа, компанія Microsoft впровадила рекламу в Windows 10. Компанія вирішила, що пора рекламувати свій власний браузер Edge, який є головним конкурентом Google Chrome.

Також Знай.иа повідомляв, Google Maps навчилися визначати завантаженість громадського транспорту. Це допоможе користувачам мережі визначати, який маршрут безпечний для пересування.