На Тернопільщині стався кричущий випадок, про який розповіли в співтоваристві «Типовий Кременець» у соцмережі Facebook. Користувачка розповіла історію однієї родини. У цій історії головним героєм став дитина. Його відмовилися приймати в двох лікарнях – Кременця і Збаража. Довелося вести дворічного малюка в Тернопіль, де ситуація ускладнилася.

В пості користувачки йдеться, що з дитиною нічого страшного не сталося, але знадобилася термінова медична допомога. Батьки викликали швидку, яка відвезла їх у центральну районну лікарню Кременця, але там медики відмовилися їх приймати. Далі дитину і маму повезли в Збараж, де також отримали відмову.

Пост з приголомшливою історією Фото: скріншот

Після цього швидка поїхала в Тернопіль. У лікарні їм не відмовили, але зажадали, щоб їх віддячили за те, що вони не викликали поліцію, так як медикам здалося, що мама погано стежить за дитиною.

Після цього користувачі дуже обурилися і запитали, чому Кременецька лікарня не бере дітей. Кременець – місто районного значення, тому складається враження, що тут глухе село. Також у повідомленні йдеться про те, що в лікарні міста досить відділень, щоб прийняти дитину. Головним питанням було питання про те, куди їхати, якщо знадобитися термінова допомога, де не відмовлять у прийомі хворого дитини або дорослого.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що на Кіровоградщині малюк помер при пологах через медичної недбалості.

Знай повідомляв, що журналістка перевірила дитячий санаторій і прийшла в жах.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі люди рятують дитину з дитбудинку.