На Тернопільщині вже два тижні працює незвичайне місто з соломи. Дістатися до нього можна по трасі між Косів і Звинячем. Сюди вже встигли приїхати сотні жителів Чорткова та інших найближчих міст. Перед Днем Прапора тут з'явилася незвичайна фотозона. На ній встановили величезний жовто-синій прапор з тюків соломи. Ця споруда привернула ще більше уваги і претендує на рекорд України.

Керівник сільгосппідприємства» дзвін " Василь Градовий втілив ідею зі спорудження величезного Прапора України з рулонних тюків соломи. Над створенням прапора працювали Анатолій Король, ІВАН Градов, Михайло Дудар, Роман Греньків, Руслан Данчишин, Сергій Дзюба, Андрій Домбрович, Андрій Шептицький. Також працювали водії фронтального навантажувача Богдан Крутик, Степан Фандзига тюкував солому в полі, доставкою тюків займалися водії Степан Магдяк та Володимир Федерко.

Завдяки роботі цих людей на полі з'явився прапор України з довжиною 52 метри і висотою 4,86 метра у висоту. Творці шедевра розповіли, що зробили б і більше, але не вистачило жовтої і синьої фарби.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Солом'яний прапор України складається з 160 рулонних тюків соломи з шириною 1,3 метра і висотою 1,2 метра.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що тисячі киян попри карантин вийшли на марш на честь Дня Незалежності. О 9 годині ранку 24 серпня в парку Шевченка біля Червоного корпусу університету збиралися українці з усіх куточків нашої країни, щоб пройти на честь дня народження країни.

Також Знай писав, що на офіційній сторінці першої леді, дружина президента України Володимира Зеленського Олена Зеленська похвалилася подарунком, який Україна отримала від Азербайджану на День Незалежності.

Нещодавно Знай передавав, що українські співаки переспівали популярну пісню Софії ротару"Червона рута". Монатік, Олег Винник, Джамала, Ніна Матвієнко, Потап, Тарас Тополя та інші заспівали пісню, яку досі співає вся країна в декількох поколіннях.